Тази седмица “Бригада Нов Дом ще подкрепи изключително благородна кауза –

...
Тази седмица “Бригада Нов Дом ще подкрепи изключително благородна кауза –
Коментари Харесай

Тити Папазов сглобява чинове в Бригада Нов Дом

Тази седмица “Бригада Нов Дом ” ще поддържа извънредно благородна идея – ще се включи в построяването и ремонта на три класни за деца със специфични просветителни потребности. Екипът на предаването ще се опита да даде повече публичност на проблемите на децата с аутизъм, ще поддържа родителите им, обединени от фантазията и техните деца да тръгнат на учебно заведение. Каузата ще поддържа и огромният баскетболен треньор – Константин Папазов.

“Тези деца са част от нашето общество и най-малкото, което можем да създадем, е да ги създадем налични и равни до нас, да им обърнем внимание ”, споделя той. “Тези майки са същински бойци ”, ще възкликне и Влади Караджов, който е безпределно стимулиран всички дружно да се оправят с много сложния терен. В трите класни стаи, които се намират на четвъртия етаж в учебна постройка без асаньсор, има много работа и съществено носене на строителни материали, боклуци, профилирани мебели и други. Тити Папазов ще се включи в боядисването и сглобяването на доста чинове, маси, столове, етажерки и интензивно ще взе участие в носенето от и до четвъртия етаж.

В новия епизод на “Бригада Нов Дом ” в спонтанен баскетболен мач, с изключение на с майсторския си гений, членовете на бригадата ще блеснат и с неподозирани спортни заложби. Те несъмнено ще впечатлят Тити Папазов, който ще  възкликне: “Геле напряко ме изуми – вкара четири пъти подред! Ако беше по-млад – напряко го взимам в тима! ”. Той е прелестно сюрпризиран от работата на майсторите, които нарича  същински тим: “Майстори има доста, само че по този начин да са приспособени един към различен – тук сигурно е изработен един добър тим ”.

Подготовката на профилираните класни стаи ще се случи под погледа и рекомендацията на експерти и психолози, които също ще споделят гледната си точка за проблемите и вероятните способи за справяне с тях.

На финала на един от най-емоционалните епизоди за този сезон на “Бригада Нов Дом ” ще дойдат и усмивките и сълзите от наслада, а и думите на Тити пред учебния предел: „ Пожелавам това да бъде едно ново начало! ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР